Instagram запроваджує верифікацію за документами користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram запроваджує верифікацію за документами користувачів

Фондовий ринок
728
Сервіс Instagram вирішив посилити заходи захисту користувачів. Пропонується верифікація аккаунта за запитом або наданням документа, що підтверджує особу користувача.
Для перевірки аккаунт повинен відповідати нормам і правилам сервісу, від користувача буде потрібно надати повне ім’я та копію документа, що підтверджує його особу, йдеться на сайті сервісу.
Відправка запиту при цьому не гарантує, що обліковий запис буде верифіковано. Після розгляду запиту користувач отримає повідомлення про рішення адміністрації Instagram. При його визначенні команда сервісу розглядає автентичність, унікальність, повноту і популярність кожного облікового запису.
Також в Instagram з’явиться можливість отримати інформацію про популярні акаунти, щоб оцінити їх достовірність. Наприклад, доступними стануть дата створення сторінки, країна, в якій вона створена, акаунти із спільними підписниками, а також будь-які зміни імені користувача за рік і рекламні оголошення, якими нині управляє аккаунт.
Незабаром користувачам буде доступний вхід в Instagram через акаунти інших додатків, з двоступеневою процедурою. Для цього доведеться ввести отриманий у налаштуваннях спеціальний код безпеки.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас