DEA Group вкладе 2 млрд євро в проекти в Норвегії з видобутку нафти і газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DEA Group вкладе 2 млрд євро в проекти в Норвегії з видобутку нафти і газу

Фондовий ринок
121
Міжнародна нафтогазова компанія DEA Group зі штаб-квартирою в Гамбурзі вкладе понаде 2 млрд євро в проекти в Норвегії, включаючи розробку родовища газу Dvalin.
Про це повідомляється на сайті компанії.
Також структура, підконтрольна L1 Energy співвласників “Альфа-Груп”, має намір подвоїти виробництво на Норвезькому континентальному шельфі, йдеться в повідомленні.
Найважливішим проектом DEA Group вважає розробку родовища Dvalin, а через кілька років планує подвоїти обсяг видобутку на норвезькому шельфі.
DEA володіє значним і збалансованим портфелем (проектів. – ред) на всіх областях шельфу. Зараз ми сконцентрувалися на (виявленому в 2010 році газовому родовищі. – ред) Dvalin, оператором якого є ми самі. Видобуток, згідно з планами, стартує в 2020 році. В цей проект йде велика частина інвестицій”, – розповіла глава компанії Марія Ханссен.
“Однак, володіючи часткою в 50%, ми є основним акціонером розробки (нафтогазового родовища) Njord. Разом з оператором, компанією Equinor, ми працюємо над поліпшенням наявних установок і плануємо згодом розробляти і інтегрувати родовище Bauge Field”, – додала вона.
Також, за її словами, компанія в партнерстві з іншими розробляє родовище Nova в північній частині Норвезького моря, видобуток на цій ділянці почнеться в 2021 році.
Коли всі ці проекти будуть запущені, обсяг видобутку компанії в Норвегії подвоїться, розповіла Ханссен.
За даними компанії, DEA працює на континентальному шельфі Норвегії протягом більше 45 років, сукупний обсяг виробництва становить близько 55 тис. БНЕ на день.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас