Корпорація "Рошен" інвестує ще близько 50 млн грн в Черкаський зоопарк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Рошен" інвестує ще близько 50 млн грн в Черкаський зоопарк

Фондовий ринок
594
Кондитерська корпорація “Рошен” розпочала реалізацію проекту зі створення експозиції копитних в Черкаському зоопарку з бюджетом близько 50 млн грн.
Відповідно до прес-релізу корпорації, дана експозиція буде сформована з тварин лісової та лісостепової кліматичних зон України, які живуть у Черкаському зоопарку, серед них: благородний олень, плямистий олень, косуля, лань і зубр.
На території зоопарку в рамках експозиції буде проведена повна реконструкція вольєрів зі зміною рельєфу, конфігурації і збільшенням площі. Площа відкритих вольєрів складе 4220 кв. м, водойм – 322 кв. м.
“Пора, коли відвідувачі зоопарків можуть спостерігати за тваринами тільки з одного боку через металеву огорожу, вже відійшла в минуле. Все більше зоопарків світу відмовляються від окремих клітин, що обмежують пересування тварин. Цей проект відповідає такій тенденції. Люди приходять, щоб поспостерігати за тваринами, не втручаючись в їхнє життя”, – йдеться в прес-релізі корпорації.
“Рошен” почав проект модернізації Черкаського зоопарку в 2016 році з метою створити комфортні умови життя для тварин і зробити зоопарк більш доступним для відвідувачів.
У квітні 2017 року в зоопарку відкрили експозицію з хижими тваринами “Земля вовків і ведмедів”. Бюджет проекту склав 20,5 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас