Стартап Revolut випустив банківську карту з кешбеком в криптовалюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап Revolut випустив банківську карту з кешбеком в криптовалюті

Фінтех і Картки
585
Стартап Revolut випустив преміальну металеву карту Revolut Metal з кешбеком в криптовалюті.
Про це пише TechCrunch.
Картою можуть скористатися лише клієнти компанії з Євросоюзу, а кешбек в розмірі 0,1% буде нараховуватися в біткойнах, ефірі, Bitcoin Cash, XRP і лайткойнах. Користувачі можуть вибрати повернення в фіатних грошах – доларах, євро, єнах і 22 інших валютах. У цьому випадку розмір кешбека становитиме 1%.
Власники Revolut Metal зможуть знімати суми до 600 євро без комісії, а також отримають знижки на авіаквитки, готелі та ресторани. Обслуговування карти коштує 7,99 євро на місяць або 82 євро на рік.
Технічно Revolut не є банком, оскільки у нього немає банківської ліцензії, однак представники компанії активно вивчають можливість подати заявку на її отримання.
При цьому він пропонує деякі функції, доступні клієнтам справжніх банків, наприклад, розрахункові рахунки. На поточний момент Revolut працює з громадянами десятків європейських країн.
Компанія дозволить клієнтам купувати, продавати і зберігати біткойни, лайткойни і ефіри, а також переводити їх на рахунки інших користувачів Revolut. Також банк пообіцяв миттєво перетворювати традиційні гроші в криптовалюту прямо в додатку. Це позбавить клієнтів від заморочливого процесу реєстрації на криптовалютних біржах і тимчасових платформах або використання банкоматів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас