Постачальника м'яса для McDonald`s купили за $2,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Постачальника м'яса для McDonald`s купили за $2,4 млрд

Фондовий ринок
889
Американський виробник продуктів харчування Tyson Foods купив у бразильського харчового холдингу Marfrig Global Foods компанію Keystone Foods, яка є одним з основних постачальників м’яса в McDonald`s.
Сума угоди склала $2,4 млрд. Keystone Foods займається переробкою і упаковкою м’яса, курки і риби і поставляє їх у багато мереж ресторанів швидкого харчування та інші кафе і ресторани. Компанії належить шість заводів з переробки і один дослідницький центр у США, саме на США припадає дві третини продажів компанії.
Крім того, Keystone Foods належить вісім заводів і три дослідні центри в Китаї, Південній Кореї, Таїланді, Малайзії і Австралії. У Keystone Foods працює близько 11 тис. осіб. Виручка компанії за минулий фінансовий рік, що завершився в червні, склала $2,5 млрд.
Tyson Foods заявила, що купівля Keystone Foods дозволить їй зміцнити міжнародну присутність, даючи доступ до налагоджених мереж виробництва та поставок в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні і розширюючи можливості експорту в Європу, Африку і Близький Схід.
За останні роки Tyson Foods вже здійснила кілька придбань, наприклад, вона купила виробника м’ясних продуктів Hillshire Farms і виробника сосисок Jimmy Dean.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас