Робота в Центрі Біржових Технологій — це реалізація особистого потенціалу в команді професіоналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота в Центрі Біржових Технологій — це реалізація особистого потенціалу в команді професіоналів

Фондовий ринок
415
Робота в Центрі Біржових Технологій — це реалізація особистого потенціалу в команді професіоналів
Робота в Центрі Біржових Технологій — відмінна можливість спробувати себе у фінансовій сфері і реалізувати свій потенціал, отримуючи за це гідну матеріальну винагороду.
Центр Біржових Технологій надає фінансові консультації і навчає трейдингу більше 20 років. На початку століття компанія робила перші кроки на ринку, а сьогодні це — злагоджена команда професіоналів з реальними напрацюваннями і діючими кейсами, що підтверджують відгуки співробітників і клієнтів ЦБТ.
Розпочавшись із єдиного офісу, сьогодні компанія має філії в шести містах України, надає дистанційні послуги і постійно розширює свій штат.

Центр Біржових Технологій — робота для активних і креативних натур

Якщо ваша мрія — нічого не робити вісім годин на офісі за умовну зарплату, то робота в Центі Біржових Технологій навряд чи допоможе її здійснити. Але для людей з активною життєвою позицією, готових генерувати ідеї і впроваджувати інновації, двері компанії завжди відкриті. У фахівців ЦБТ зарплата не обмежена ставкою, тому тут навіть новачки-менеджери домагаються високих заробітків у відносно короткі терміни.
Що отримують співробітники ЦБТ в обмін на захопленість справою і прагнення удосконалювати професійні навички:
  • стабільний дохід;
  • особисту фінансову грамотність;
  • додаткові матеріальні заохочення за успішну роботу;
  • навчальні семінари, майстер-класи та тренінги за рахунок фірми;
  • досвід в інвестиційній сфері і професію трейдера.
Новачки в ЦБТ завжди можуть розраховувати на підтримку більш досвідчених колег. А комфортні офіси з робочими місцями, повністю «заточеними» під виконання поточних завдань, допомагають зберігати позитивний настрій і ентузіазм протягом дня.
Робота в Центрі Біржових Технологій — це реалізація особистого потенціалу в команді професіоналів

Тимбилдинг як захист від емоційного вигорання співробітників

Робота в Центрі Біржових Технологій не складається з щоденної офісної рутини. Керівництво приділяє велику увагу психологічному клімату в компанії, всіляко підтримуючи командний дух.
Спільні заходи, такі як похід в кіно, вихід в море на яхті або участь в командному тренінгу, допомагають згуртувати колектив і поліпшити взаєморозуміння між колегами. За відгуками співробітників, всілякі «виходи в світ» відмінно підвищують настрій і зближують різних людей, перетворюючи «штат співробітників» в єдину команду, з бажанням працювати на результат.
Після емоційно насиченого відпочинку неможливо повернутися в офіс в похмурому настрої. Так що Центр Біржових Технологій — робота для людей, які хочуть і готові бути і успішними, і щасливими.
Робота в Центрі Біржових Технологій — це реалізація особистого потенціалу в команді професіоналів

Що дає робота в Центрі Біржових технологій: відгуки співробітників

Можливість професійного розвитку та зростання доходів — не єдине, що дає Центр Біржових Технологій. Робота в компанії передбачає партнерські відносини між керівництвом і працівниками, оплату праці за конкретними результатами, турботу про людей, навіть за межами офісу. Відгуки співробітників свідчать про те, що на допомогу компанії вони можуть розраховувати і при вирішенні особистих проблем. Таке ставлення безумовно викликає відповідні позитивні емоції, характеризуючи ЦБТ як надійного і порядного роботодавця.
Знайомлячись з новими кандидатами, в Центрі, перш за все, звертають увагу на особистісні якості людини, його готовність розвиватися і прагнути успіху. В останню чергу тут цікавляться гарно розписаним резюме. Навіть якщо у вас немає досвіду роботи у фінансовій сфері, але ви відчуваєте в собі сили і хочете освоїти нову професію — ЦБТ чекає на вас. Приходьте і вливається в ряди успішних людей з Центром Біржових Технологій.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас