Tesla зможе випускати до 8000 електромобілів Model 3 на тиждень, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla зможе випускати до 8000 електромобілів Model 3 на тиждень, - експерт

Фондовий ринок
1937
Випуск 8000 електромобілів Model 3 на тиждень «в межах досяжності» для Tesla, незважаючи на потребу в додаткових витратах.
Про це повідомили експерти Evercore у звіті після відвідування заводу компанії з випуску електромобілів в Каліфорнії.
«Tesla, схоже, досить близько підійшла до досягнення стабільної динаміки продуктивності від 5 до 6 тис. одиниць на тиждень», — відзначили аналітики Evercore, які перебували протягом двох днів на заводі компанії. «Крім того, потрібні капітальні витрати і обмеження, які необхідно подолати, щоб домогтися випуску 7-8 тис. одиниць на тиждень, їй цілком до снаги», — повідомляється в звіті.
Компанія зараз робить відчайдушні зусилля, щоб довести, що вона може збільшити виробництво Model 3, її найдешевшого автомобіля, на тлі виробничих проблем і браку коштів, оскільки вона прагне стати виробником електромобілів для масового споживача, а не тільки випускати електрокари для нішевої аудиторії.
Випуск більш масового транспортного засобу є ключовим пунктом плану голови компанії Ілона Маска (Elon Musk) з виходу на прибуткову роботу.
Evercore раніше прогнозувала виробництво 123 000 електромобілів Model 3 у другій половині року, але після відвідування заводу аналітики заявили, що, можливо, треба буде збільшити прогноз з випуску седана на цілих 7%.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас