Samsung збирається призупинити виробництво в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung збирається призупинити виробництво в Китаї

Фондовий ринок
721
Samsung Electronics розглядає можливість припинення операцій на одному зі своїх заводів в Китаї з виробництва мобільних телефонів у зв’язку з падінням продажів та зростанням витрат на оплату робітникам.
Мова йде про завод Tianjin Samsung Telecom Technology в Тяньцзіні, що знаходиться на півночі Китаю.
Найбільший у світі виробник смартфонів заявив у понеділок, що нічого наразі не вирішено про долю його операцій в Тяньцзіні.
«В цілому ринок смартфонів відчуває труднощі через уповільнення зростання. Телекомунікаційне підприємство Samsung Electronics в Тяньцзіні прагне зосередитися на діяльності, що підвищує конкурентноздатність і ефективність», – зазначено в заяві південнокорейської компанії.
Якщо лише п’ять років тому частка Samsung на китайському ринку становила 20%, то в цьому році вона впала нижче ніж 1% через конкуренцію з боку Huawei, Xiaomi і інших китайських брендів, що пропонують багатофункціональні смартфони за більш привабливими цінами.
Крім заводу в Тяньцзіні, в Samsung у Китаї є ще одне виробництво з випуску мобільних пристроїв, що перебуває у Хойчжоу.
Завод Samsung в Тяньцзіні виробляє 36 млн мобільних телефонів на рік, завод в Хойчжоу – 72 млн. одиниць на рік, а два заводи у В’єтнамі в сукупності щорічно випускають 240 млн. мобільних пристроїв.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас