T-Mobile і Nokia уклали угоду на $3,5 млрд для запуску 5G-мереж в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

T-Mobile і Nokia уклали угоду на $3,5 млрд для запуску 5G-мереж в США

Фондовий ринок
1272
Компанія Nokia і телекомунікаційний оператор T-Mobile щойно оголосили про підписання угоди на суму $3,5 млрд з метою прискорення розгортання в Сполучених Штатах мереж нового покоління 5G.
Відповідно до угоди, Nokia надасть рішення для комплектації 5G-мереж на всіх стадіях розгортання. Це найбільша на сьогоднішній день угода, що стосується 5G-технологій, яка також є свідченням початку нового циклу оновлення бездротової мережі.
Рішення T-Mobile укласти контракт з Nokia має велике значення для фінської компанії, фінансові показники якої протягом кількох років перебували під впливом сповільненого після 2015 року попиту на обладнання для існуючих мережі 4G і зростаючими сумнівами інвесторів щодо того, чи дозволять контракти на 5G підвищити прибутковість роботи в найближчому майбутньому.
У своїй заяві Nokia вказала, що побудує загальнонаціональну мережу 5G в діапазоні частот 600 МГц і міліметровому діапазоні 28 ГГц, сумісну зі стандартами 3GPP 5G New Radio (NR).
Деякі з рішень, які Nokia буде використовувати для створення мережі, включають комерційні платформи і орієнтовані на виконання в хмарі продукти AirScale, обладнання AirFrame, програмне забезпечення CloudBand, SON і сервіси 5G Acceleration Services.
Після створення мережі до неї підключаться підприємства, розумні міста, комунальні сервіси, транспортні та медичні сервіси, виробництво, роздрібна торгівля, сільське господарство і урядові установи.
5G-мережі сприятимуть ширшому впровадженню віртуальної реальності, доповненої реальності, безпілотних автомобілів, медичного моніторингу і багато іншого.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас