В аеропорту "Жуляни" розширюють міжнародний термінал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту "Жуляни" розширюють міжнародний термінал

Фондовий ринок
535
В аеропорту “Київ” імені Ігоря Сікорського будівельники розпочали роботи зі встановлення каркасу нової секції міжнародного терміналу “А” в рамках робіт з розширення аеровокзального комплексу.
Проект збільшення площі передбачає будівництво нової секції в правому крилі будівлі площею 9,5 тис. кв. метрів. Площа існуючого терміналу А становить 14 тис. кв. метрів.
Як зазначають в аеропорту, це дозволить збільшити число стійок реєстрації, кабінок паспортного контролю і пунктів авіабезпеки.
Роботи планується завершити в травні 2019 року. Витрати на будівництво оператор аеропорту “Майстер-Авіа” оцінює в 500 млн грн.
У зв’язку з необхідністю виділити місце для будівельної техніки аеропорт віддав під ці цілі частину зони паркування і попередив про можливий дефіцит місць для стоянки автомобілів через це.
У травні в аеропорту “Київ” збільшили зону обслуговування пасажирів міжнародних рейсів, які прилетіли, за рахунок використання потужностей внутрішнього терміналу Д, що простоюють.
Тепер пасажири, які прилетіли в “Жуляни” з-за кордону, потрапляють в міжнародну зону терміналу Д, де проходять паспортний контроль, після чого прямують критим коридором через льотне поле в термінал А, де розташовані багажні каруселі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас