У голови НБУ з’явився новий заступник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У голови НБУ з’явився новий заступник

Казна та Політика
602
Сьогодні Сергій Холод розпочав роботу на посаді заступника Голови Національного банку України. На цій посаді він відповідатиме за діяльність блоку “Платіжні системи та грошовий обіг.
Про це йдеться на сайті банку.
Кандидатуру Сергія Холода у результаті публічного та прозорого відбору обрала конкурсна комісія у складі Правління Національного банку України. Він успішно пройшов спеціальну перевірку.
“Як виходець з Національного банку Сергій Холод добре знає та розуміє природу його діяльності. Він поєднує досвід побудови і розвитку системи електронних платежів Національного банку і водночас знання потреб учасників банківського сектору зсередини. Його повернення до Національного банку привнесе нове стратегічне бачення інноваційного розвитку центрального банку та банківського сектору”, – прокоментували в НБУ.

Довідка Finance.ua

  • Сергія Холод має 27-річний успішний досвід роботи в банківській сфері, у тому числі багаторічний керівний досвід на посадах заступника голови та члена правління низки українських банків (Сведбанк, Таскомбанк, ВТБ Банк).
  • Сергій Холод має дві вищі освіти – економічну (Київський державний економічний університет, спеціальність “Фінанси і кредит”, кваліфікація – економіст) та технічну (Київське вище військове авіаційне інженерне училище, спеціальність “Авіаційне радіоелектронне обладнання, кваліфікація – радіоінженер).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас