Екс-дилер Mercеdеs-Benz в Запоріжжі позбавлений права продавати авто за порушення контракту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-дилер Mercеdеs-Benz в Запоріжжі позбавлений права продавати авто за порушення контракту

Фондовий ринок
797
Генеральне представництво Mercеdеs-Benz в Україні заявляє, що колишній дилер у Запоріжжі був позбавлений права продавати автомобілі за грубі порушення контракту.
Про це повідомляється на сайті “АвтоКапіталу”, структурного підрозділу УкрАВТО, що є Генеральним представником німецького автоконцерну Daimler AG в Україні протягом більше 20 років.
Раніше в ЗМІ з’являлася інформація, що стосується нібито неправомірного розриву контракту між Генеральним представництвом Mercedes-Benz в Україні ПрАТ “АвтоКапітал” колишнім дилером Mercedes-Benz компанією “АвтоДім Запоріжжя”.
У компанії заявляють, що мають всі підстави вважати, що таку інформацію навмисно і цілеспрямовано поширює колишній дилер в Запоріжжі, який був позбавлений права продавати автомобілі Mercedes-Benz за допущені ним грубі порушення умов контракту.
Зокрема, за даними компанії, екс-дилер змінив склад засновників 6 разів протягом півтора року, зареєстрував компанію на офшорні фірми і категорично відмовився розкрити імена справжніх власників – фізичних осіб, що входить в пряме протиріччя з вимогою дилерського контракту про обов’язкове розкриття кінцевих бенефіціаріїв.
“Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні і його клієнти мусять знати, з ким мають справу. Працювати з “анонімами” для нас абсолютно не прийнятно. З усією відповідальністю заявляю, що інформація про “рейдерське захоплення” запорізького автосалону – відверта брехня”, – зазначив Ярослав Пригара, генеральний директор ПрАТ “АвтоКапітал.
У складі засновників “АвтоДім Запоріжжя” не було і немає ні компаній “АвтоКапітал” і УкрАВТО, ні пов’язаних з ними фізичних осіб. У цьому можна переконатися, подивившись копії статутних документів. Всі звинувачення у рейдерстві – наклеп. Ми подали позови до суду, щоб закликати колишнього дилера до відповідальності”. “АвтоКапітал” заявляє, що нового дилера в Запоріжжі буде визначено найближчим часом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас