Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018?

Кредит&Депозит
1112
14 червня 2018 р. відбулася знакова подія UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018 – перша в Україні спеціалізована практична конференція для мікрофінансових компаній.
Підбиваючи підсумки UKRAINIAN MFO SUMMIT, можна сказати, що результат перевершив усі найсміливіші очікування. Загалом конференцію відвідали понад 250 гостей і учасників.
Так, серед відвідувачів: керівник проекту USAID «Трансформація фінансового сектора» Роберт Бонд і члени його команди, представники Нацкомфінпослуг і НБУ, а також власники і топ-менеджмент фінансових компаній, які разом представляють понад 75% ринку мікрокредитування України.
Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018?
Гарячим, але конструктивним видалося бліц-інтерв’ю «Ринок мікрофінансових компаній очима регулятора», яке модерувала Глава правління Асоціації Анна Замазєєва. Член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов, Голова правління Центру розвитку ринкової економіки Юрій Прозоров і керівник проектів і програм Управління реформування фінансового сектора Департаменту стратегії та реформування НБУ Юлія Овдій висловили свою думку про ситуацію на ринку мікрофінансування і обговорили можливі підходи до його регулювання.
Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018?
Не менш цікавими була доповідь Женіса Мукієва (Chief Revenue Officer of Silkway Ventures Group, Казахстан) про власні кейси і досвід збільшення конверсії відвідувачів сайту – заявка на кредит удвічі.
Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018?
І доповідь Дениса Зикєєва співзасновника компанії RiskTools, як зазначили гості – найяскравіша презентація всієї конференції. Денис розповів про те, як видавати онлайн кредити без участі верифікаторів за 0,5 секунди. Цілком в автоматичному режимі.
Співорганізатором конференції виступила Всеукраїнська Асоціація Мікрофінансових Компаній.
Про що говорили на UKRAINIAN MFO SUMMIT 2018?
Фотозвіт із конференції: https://goo.gl/kWbGpK
Партнери конференції:
  • Генеральний партнер: PLATON – успішно надає послуги процесингу платежів з 2012 року.
  • Інформаційні партнери конференції: Finance.ua, Мінфін, prostobank.ua, Ліга:Закон
  • Ексклюзивний HR-партнер: Work.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас