День фінансів, 5 травня: підвищення ціни на транспорт, причини відмови при в'їзді в ЄС, скасування штрафу для автолюбителів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 травня: підвищення ціни на транспорт, причини відмови при в'їзді в ЄС, скасування штрафу для автолюбителів

1076
Субота, 5 травня. Незважаючи на затишшя робочої суботи, деякі новини дали відповіді на актуальні питання:
Ціни на транспорт: Кличко пояснив, чому потрібно їх підвищувати. Раніше повідомлялося, що в Києві планується підвищити ціни на проїзд у громадському транспорті до 8 гривень з 15 липня. У липні 2017 року Київська адміністрація вже піднімала ціни на проїзд: у метро – до 5 гривень, в наземному транспорті – до 4 гривень.
Штрафи для водіїв: В Україні скасовано один з них. Постанову працівника патрульної поліції Києва про притягнення до відповідальності водія, який пред’явив замість паперового поліса автоцивілки електронний, скасовано. Тепер повинні визнавати електронний поліс як справжній.
Відмова українцям при в’їзді в Європу: Експерти назвали кілька головних причин. Майже за рік, що минув з моменту введення безвізового режиму України з ЄС, приблизно 37 тисяч українців отримали відмову в праві в’їзду в Європу, експерти пояснили, чому це відбувається.
Транш від МВФ: Порошенко озвучив зв’язок між Антикорупційним судом і траншем. Президент України розраховує, що Антикорупційний суд може з’явитися вже в травні, що відкриє шлях черговому траншу МВФ.
Ціни на готелі під час фіналу Ліги Чемпіонів: Укрзалізниця внесла свою пропозицію. Раніше повідомлялося, що ціни в столичних готелях до фіналу Ліги Чемпіонів завищили в 150 разів. “Укрзалізниця” пропонує уболівальникам орендувати недорогі кімнати відпочинку на Центральному вокзалі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас