НДУ максимально наблизився до самоокупності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НДУ максимально наблизився до самоокупності

Казна та Політика
244
Завдяки оптимізації процесів, НДУ максимально наблизився до самоокупності. Чистий прибуток склав 7,4 млн грн. Сімдесят п’ять відсотків від цієї суми будуть переведені на виплату дивідендів акціонерам, частина прибутку буде інвестована в подальший розвиток Центрального депозитарію.
Про це порталу Finance.ua розповіли в прес-службі Національного депозитарію України.
“Показник прибутковості від операційної діяльності вдалося збільшити в 5 разів і вийти практично на рівень операційної беззбитковості, – запевняють в НДУ. – Проте стратегічною метою Центрального депозитарію є самоокупність послуг. Для підтримки даного вектора розвитку в 2017 році НДУ інвестував в довгострокові активи. Так, в листопаді був запущений в роботу резервний Центр обробки даних і зареєстрований у постачальника нового програмного забезпечення для НДУ
У планах НДУ до початку 2019 року підготувати до запуску нову IT-платформу Центрального депозитарію.
“У 2017 оптимізація процесів і впровадження стандартів корпоративного управління наглядовою радою допомогли заробити кошти для інвестицій в інфраструктуру і виплатити 2,5 млн грн. податків державі. Цього року важливо сформувати значну частину необхідної для запуску ПЗ законодавчої бази і провести масштабне тестування нової системи з учасниками ринку”, – говорить Міндаугас Бакас, Голова Правління Національного депозитарію України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас