Для Нацгвардії в бюджеті передбачено 800 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для Нацгвардії в бюджеті передбачено 800 млн гривень

Казна та Політика
211
У цьому році обсяг бюджетних асигнувань на потреби Національної гвардії України становить 800 млн гривень. Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідування Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного Центру підготовки підрозділів Нацгвардії.
“За 4 роки вдалося створити умови роботи Нацгвардії, будемо і далі працювати, щоб був забезпечений боєць. В цьому році виділяємо на потреби Нацгвардії 800 мільйонів гривень. У міністерства (МВС) є стратегія розвитку Нацгвардії, будемо в неї інвестувати”, – сказав Гройсман.
За його словами, забезпечення Нацгвардії за окремими позиціями – насамперед озброєння – стимулює розвиток вітчизняного військово-промислового комплексу, оскільки значна частина техніки виробляється в Україні.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ України отримає 55 французьких вертольотів компанії Airbus Helicopters. Вертольоти французького виробництва будуть допомагати нести службу Держслужбі з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Нацполіції і Держприкордонслужбі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас