АМПУ розв'язала проблему всіх портів України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМПУ розв'язала проблему всіх портів України

Казна та Політика
953
Адміністрація морських портів України (АМПУ) відкрила і зареєструвала нову філію. Це відбулося 9 лютого цього року. У прес-службі АМПУ заявили, що «Днопоглиблювальний флот» вже почав свою роботу.
Нова філія офіційно зареєстрована в Державній фіскальній службі і в Реєстрі юридичних осіб. Відкриття обґрунтовано Наказом МІУ №409. Керівником філії призначений Сергій Бомчак, який раніше обіймав посаду директора Адміністрації річкових портів України, повідомляє ЦТС.
Робота «Днопоглиблювального флоту» полягатиме в централізованому навігаційному забезпеченні в акваторіях морських портів України та внутрішніх водних шляхах. Зокрема передбачається, що техніка філії буде забезпечувати гарантовані габарити, проводити днопоглиблювальні роботи і забезпечувати безпеку судноплавства. Це дозволяє уникнути необхідності проводити тендери і шукати приватних компаній для проведення цих робіт.
Протягом 2018 року буде проведено роботи з днопоглиблення в акваторіях усіх портів України. Обсяг робіт складає 11 мільйонів кубічних метрів, що потребуватиме 1,3 мільярда гривень, які вже передбачені у фінансовому плані підприємства.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас