Аваков пообіцяв створити вертолітний загін рятувальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков пообіцяв створити вертолітний загін рятувальників

Казна та Політика
168
До 2018 року в Україні має запрацювати вертолітний загін служби реагування.
Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив під час вручення техніки та квартир Хмельницьким рятувальникам, повідомили в Департаменті комунікації Міністерства внутрішніх справ України.
«Вже в цьому році Україна отримає перший мобільний загін – вертолітний загін служби реагування. Це дозволить перейти на новий якісний рівень забезпечення. Близько 55 вертольотів забезпечать систему покриття по всій країні. Починаючи від реагування на надзвичайні ситуації, виклики кримінального характеру і закінчуючи медичними питаннями, коли людину з віддаленого регіону потрібно буде доставити до лікаря-фахівця. Це той рівень, на якому працюють рятувальники в європейських країнах», – сказав Аваков.
Міністр зазначив, що вертолітний служба реагування – спільний проект з французькими колегами. Фахівці цього загону будуть оперативно реагувати і спільно працювати з поліцією і Національною гвардією в разі надзвичайних ситуацій з кримінальною складовою.
Також вертолітна служба реагування буде задіяна для роботи в горах.
Як зазначили в Департаменті комунікації МВС, сьогодні ключі від нового житла отримали 39 сімей фахівців ДСНС. Серед власників нового житла – учасники АТО і молоді фахівці.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас