Глава JP Morgan вибачився за Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава JP Morgan вибачився за Bitcoin

Фондовий ринок
2584
Глава JP Morgan Chase Джеймс Даймон зізнався, що шкодує, що називав Bitcoin шахрайством, але заявив, що криптовалюта його, як і раніше, не цікавить.
Пан Даймон в інтерв’ю телеканалу Fox Business зізнався, що шкодує про те, що у вересні 2017 року назвав криптовалюту шахрайством, гіршим, ніж те, що довелося пережити Голландії за часів «тюльпанової лихоманки».
«Я шкодую про те, що робив (такі коментарі)», – заявив він.
Глава JP Morgan також визнав, що система блокчейн цілком ефективно працює, що дозволяє випустити і «криптоієну», і «криптодолар», і інші нові криптовалюти.
«У мене просто інша думка про Bitcoin, ніж у інших людей. Мене він взагалі не цікавить», – підсумував Джеймс Даймон.

Довідка Finance.UA:

  • Раніше глава JP Morgan назвав біткойн “шахрайством” і порівняв найпопулярнішу на поточний момент криптовалюту з “тюльпановою манією”, яка “погано скінчиться”.
  • У 2013 р. JP Morgan виплатив Мін’юсту США рекордний штраф в $13 млрд за звинуваченнями в шахрайстві з іпотечними цінними паперами і в плані використання технологій, асоційованих з криптовалютами, для вигоди компанії.
  • У тому ж 2013 р. JP Morgan подав заявку на реєстрацію патенту в США з використання електронної платіжної системи, що використовує певні аспекти того, що через кілька років Джеймі Даймон назве “шахрайством”.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас