Омелян розкритикував нову наглядову раду «Укрзалізниці» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян розкритикував нову наглядову раду «Укрзалізниці»

Казна та Політика
298
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян не схвалив кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради «Укрзалізниці». За його словами, Україна не здатна скласти список якісних людей. «Список я бачив, і я незадоволений. Це вказує на держпроблеми», – прокоментував Омелян.
Як вважає міністр, компанія повинна була найняти кадрове агентство, яке б переманювало керівників з інших підприємств і переконувало їх взяти участь у конкурсі. «Така модель спрацювала б на користь компанії, але насправді окремі особи просто хочуть призначити виконавців, а не висококласних менеджерів», – заявив міністр.
У жовтні цього року Кабмін оголосив про конкурс на посади незалежних членів НР в «Укрзализницыю», пише Інтерфакс. Прийом документів закінчився 20 листопада. За словами голови компанії Євгена Кравцова, заявки подали понад 50 претендентів, серед них – багато іноземців.
Відзначимо, що однією з основних вимог для претендентів є мінімум десятирічний стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас