Tesla створює процесори ШІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla створює процесори ШІ

Фондовий ринок
599
Голова Tesla Ілон Маск в ході Конференції з нейронних обчислень і машинного навчання (NIPS) в Лонг-Біч (Каліфорнія, США) прокоментував інформацію про те, що компанія проектує власні процесори штучного інтелекту.
У вересні, нагадаємо, телеканал новин CNBC повідомив, що Tesla спільно з AMD створює передовий чіп для обробки алгоритмів штучного інтелекту в автомобілях з системою автономного водіння.
Тоді говорилося, що над проектом під керівництвом Джима Келлера, архітектора чіпів і керівника апаратного і програмного забезпечення Autopilot компанії Tesla, працює команда в складі понад 50 осіб.
«Я хочу ясно дати зрозуміти, що Tesla дуже серйозно ставиться до штучного інтелекту, як з програмної, так з і апаратної точки зору. Ми розробляємо змінені ШІ-чіпи», – розповів голова Tesla.
Як зазначив Ілон Маск, команда вірить в те, що апаратні рішення, що проектуються, «стануть найкращими у світі».
Спеціалізовані ШІ-процесори, створені з урахуванням потреб і вимог Tesla, зможуть значно поліпшити функції автопілотування в автомобілях компанії. Tesla прагне до того, щоб вивести на комерційний ринок електрокари, які зможуть пересуватися самостійно в будь-яких умовах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас