Ринок праці в Україні йде в зимову сплячку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок праці в Україні йде в зимову сплячку

Особисті фінанси
2191
У жовтні на ринку праці України активізувалася “важка артилерія”. “Роботодавці із задоволенням наймали людей в таких профсферах, як “Транспорт, логістика” і “Робочий персонал”“, – доповідає експертно-аналітичний центр Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна. Спостерігається поступове зростання вакансій в сферах “Інформаційні технології, інтернет, телеком”, “Маркетинг, реклама, PR”, “Безпека”, “Медицина, фармацевтика” і “Продажі”, передає Сегодня.
 
У жовтні найактивнішими були роботодавці Києва і Дніпропетровської області, спад пропозицій спостерігався у Вінницькій, Миколаївській та Одеській областях. Загалом, ринок праці в III кварталі розвивався в рамках тенденцій 2017 року. Рівень конкуренції (hh-індекс – співвідношення кількості резюме до кількості вакансій) залишається на рівні три особи на місце”, передає Сегодня.
За результатами опитування центру, в цьому кварталі більше половини респондентів відзначили, що в їхніх компаніях не було перегляду зарплат. Найчастіше підвищення було незначним: більш ніж на 30% зарплата зросла лише в 10% компаній.
Ринок праці в Україні йде в зимову сплячку
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас