День фінансів, 1 листопада: зростання тарифів "Укртелекому", Android Pay для українців, 43 млн на охорону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 1 листопада: зростання тарифів "Укртелекому", Android Pay для українців, 43 млн на охорону

1506
Середа, 1 листопада. Третій місяць осені почався з таких примітних новин:
Прощай, Панама. З Панами екстрадували (якщо вірити Юрію Луценку) екс-главу Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва, який є фігурантом декількох кримінальних проваджень в Україні. А ось якщо вірити колишньому раднику Януковича, юристу Андрію Портнову – Владислав Каськів сам просив владу Панами видати його Україні та прилетів до Києва добровільно. Версії і одного, і другого.
Алло, це підвищення. Оператор фіксованого зв’язку “Укртелеком”, який ввів вищі тарифи з 1 жовтня, збирається знову підвищувати розцінки з 1 січня. Ви запитаєте, на скільки цього разу? Деталі тут.
Made in China with love from Odessa. Одеські контрабандисти заробили на схемі з китайськими товарами 450 млн грн. Ці гроші належали двом десяткам одеських компаній-імпортерів. Схема була така…
Все вище, і вище. Вартість криптовалюти Bitcoin перевищила 6,5 тис. доларів і встановила новий рекорд курсу. Згідно з даними CoinDesk курс найвідомішої криптовалюти 1 листопада на максимумі досягав 6,550,14 доларів.
Здрастуй, Android. З 1 листопада українцям стала доступна послуга Android Pay. Сервіс Android Pay працює всюди, де можна здійснювати безконтактні платежі. Зараз їх приймають близько 62% торговельних терміналів України. Дізнайтеся, що необхідно для початку роботи з новим сервісом.
Не ще раз, а знову. Нацбанк вкотре називає причини знецінення гривні. Цього разу в макроекономічному і монетарному огляді НБУ за жовтень.
Охорона на мільйони. Акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу почалася під стінами Верховної Ради ще у вівторок, 17 жовтня. Як розповів радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, на охорону мітингу під ВР вже було витрачено 43 млн грн.
Бестселери місяця. Названо ТОП-5 автомобілів, які найбільше продавалися в жовтні. Варто сказати, що минулого місяця в Україні свої перші номери отримали понад 7,65 тис. нових легкових автомобілів, що на 26% більше, ніж в жовтні 2016 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас