Microsoft Excel стане набагато розумнішим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft Excel стане набагато розумнішим

Фондовий ринок
2043
Microsoft Excel стане ще розумнішим завдяки машинному навчанню і поліпшеною зв’язку із зовнішнім світом. Про це розповіли Джаред Спатаро, генеральний менеджер Office, і Роб Ховард, директор з маркетингу Office 365, на конференції Ignite.
«Ми раді представити нові типи даних, — сказав Спатаро. — Звучить не так вже цікаво, і у нас була кумедна дискусія про те, як назвати ці штуки, але під кінець ми зрозуміли, що якщо ти дійсно фанат Excel, то найголовніше для тебе в тому, що там будуть нові типи даних».
Втім, нові функції призначені не тільки для ботанів. Excel навчилася автоматично визначати категорії в списках найменувань — чи то назви компаній, чи, наприклад, міст. Якщо це компанія, то програма може сама додавати до списку найменувань компаній інформацію про них, взяту з Мicrosoft’s Bing API, включаючи курс акцій і ринкову вартість. А якщо місто — то відомості про населення та інші дані.
До того ж розробники Office запустили новий інструмент для Мicrosoft Excel, який автоматично збирає найцікавіші дані з таблиці і візуалізує їх. Він називається Insights і грунтується на тій самій технології, що і інструмент візуалізації та аналізу даних Power BI.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас