День Фінансів.юа: заборона на купівлю долара в Приват24 і проблеми з оформленням біометричних паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: заборона на купівлю долара в Приват24 і проблеми з оформленням біометричних паспортів

11367
1 вересня, початок нового навчального року, можна охарактеризувати як день новин, пов’язаних з ЄС.
Відсьогодні в повному обсязі набуває чинності Угода про асоціацію між ЄС та Україною. Хоча вже більше ніж півтора року діє економічна частина Угоди щодо зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.
Це підтверджує і заява президента Петра Порошенка, який повідомив, що майже 40% зовнішньоторговельних операцій України припадає на країни ЄС. “Макроекономічні показники свідчать про необоротні процеси інтеграції української економіки в ринок Євросоюзу”, – констатує він.
Сьогодні ж Президент ввів в дію рішення РНБО про біометричний контроль на держкордоні. З 1 січня 2018 року в Україні запрацює система фіксації біометричних даних громадян.
А от українцям, які бажають відвідати Євросоюз, зараз буде складніше отримати закордонні паспорти. Про це заявляє прес-служба Міністерства закордонних справ, повідомляючи про тимчасове ускладнення процесу подання документів на оформлення біометрики через модернізацію системи оформлення закордонних паспортів.
Не обійшлося цього разу і без новин від “Привату”.
Як повідомили в прес-службі банку, в п’ятницю тимчасово обмежено валютно-обмінні операції в системі Приват24. Як пояснили в банку, зараз Приватбанк розробляє новий функціонал сервісу онлайн-купівлі валюти, у зв’язку з чим тимчасово прийом заявок на цей вид операцій призупинено.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас