Гонконгська компанія має намір створити контейнерну криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонконгська компанія має намір створити контейнерну криптовалюту

Фінтех і Картки
600
Гонконгська компанія 300cubits має намір впровадити криптовалюту TEU в сфері морських контейнерних перевезень. Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Як повідомляється, перший продаж токенів галузевої криптовалюти відбудеться 16 серпня цього року. Криптовалюту TEU планується використовувати в якості депозиту при бронюванні вантажів. Компанія висловила надію на те, що впровадження криптовалюти в судноплавстві розв’яже одну з найбільш нагальних проблем галузі – відсутність довіри між перевізниками та вантажовідправниками.
“Представники галузі скаржаться на відсутність довіри між перевізниками та клієнтами. Ми вважаємо, що довірчий характер платформи Ethereum (використовується при розробці криптовалюти – ЦТС) – це вирішення потреб галузі морських контейнерних перевезень. Ми розробимо екосистему, яка допоможе легко впровадити токени TEU в повсякденний обіг в галузі. Токени TEU можуть стати де-факто криптовалютою для галузі морських контейнерних перевезень”, – йдеться в повідомленні 300cubits. Крім того, компанія не бачить законодавчих перепон для впровадження токенів TEU.
“Управління грошового обігу Гонконгу вважає криптовалюти товарами. Тому використання криптовалют замість грошей нагадує бартер”, – заявив Джонсон Люн, один із співзасновників 300cubits. Зазначимо, що абревіатура TEU також позначає умовну одиницю виміру місткості вантажних транспортних засобів, яка заснована на об’ємі 20-футового контейнера. Звідси і виникла сама назва цієї одиниці – двадцятифутовий еквівалент (Twenty-foot Equivalent Unit).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас