Мінрегіон оголосив повторний конкурс на керівників 6 держпідприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон оголосив повторний конкурс на керівників 6 держпідприємств

Казна та Політика
312
Комісія з проведення конкурсного відбору керівників підприємств, установ і організацій, які належать до сфери управління Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон), оголосила повторний конкурс на заміщення вакантних посад в 6 держпідприємствах. Відповідне рішення конкурсна комісія ухвалила сьогодні в ході засідання. Всього на участь у конкурсі подали документи 23 претенденти.
При обробці документів комісією було встановлено невідповідність (зокрема, відсутність необхідного досвіду роботи) до вимог конкурсного відбору лише у однієї кандидатури. Разом з тим, через надходження пропозиції лише від одного учасника конкурсного відбору, комісія оголосила повторний конкурс на 4 держпідприємства: Центр архітектурної спадщини, Розрахунковий центр послуг, Будцентр, Містопроект (Львів).
Також повторний конкурс було оголошено на зайняття посади керівника Державного проектного підприємства “Вінницябудпроект” та ДП Проектний інститут “Проектдніпродзержинськцивільпроект”, оскільки від претендентів не надійшло жодної пропозиції. Кандидатів, які пройшли, комісія заслухає на наступному засіданні 7 серпня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас