У липні ОСББ і ЖБК залучили 29,1 млн гривень кредитних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У липні ОСББ і ЖБК залучили 29,1 млн гривень кредитних коштів

Казна та Політика
87
Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження констатує залучення об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків і житлово-будівельними кооперативами 29,1 млн кредитних коштів для проведення енергоефективних заходів.
Про це говориться в повідомленні агентства.
“У липні 86 ОСББ і ЖБК залучили “теплих кредитів” на суму 29,1 млн гривень. Це в 4 рази перевищує показник аналогічного періоду минулого року, коли ОСББ використовували на енергозбереження лише 7 млн гривень”, – йдеться у ньому.
У повідомленні наголошується, що за 2 роки дії програми “теплих кредитів” нею скористалися понад 1 000 ОСББ і ЖБК з різних регіонів України.
Вони отримали в державних банках понад 157 млн гривень на проведення різних енергоефективних заходів: утеплення будинків, заміну вікон на енергоефективні, встановлення індивідуальних теплових пунктів, модернізацію освітлення.
Як повідомлялося, Держенергоефективності виплатила 1,5 млрд гривень допомоги за програмою стимулювання енергоефективних заходів з жовтня 2014 року.
Програма надання кредитів за програмою стимулювання енергоефективних заходів реалізується через державні банки – Ощадбанк, Укргазбанк, Укрексімбанк, Приватбанк.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас