Google Glass повертаються: компанія повернула до життя один із найамбітніших проектів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Glass повертаються: компанія повернула до життя один із найамбітніших проектів (відео)

Фондовий ринок
1159
Компанія Google постійно щось розробляє, але далеко не всі проекти доходять до анонсу або повноцінного релізу. Яскраві того приклади — медіаплеєр Nexus Q і смарт-окуляри Google Glass. Останні були представлені в 2013 році і здавалися проривним пристроєм. Однак особливої популярності пристрій так і не набув, тому на початку 2015 року його відправили на повну переробку. Два роки в мережі ходили чутки про нову поліпшену версію, але тільки зараз Google вирішила відродити проект.
Багато хто чекав на повністю переосмислені смарт-окуляри від Google, але замість цього компанія вирішила просто доопрацювати стару версію для підприємств. Нова модель отримала назву Google Glass Enterprise Edition. Вона має низку відмінностей від оригінальних Google Glass.
«Основну увагу було приділено створенню практичного робочого інструменту, що дозволяє економити час і гроші. Протягом приблизно двох років Google Glass Enterprise Edition використовувалися на десятки робочих місць, потрапляючи в поле зору блогерів, аналітиків та інших. Сьогодні пристрій було оголошено і він називається Glass Enterprise Edition», — повідомляє ресурс Wired.
Нова модель має значні поліпшення в порівнянні з оригінальною версією для дослідників.
Вона не тільки підтримує рецепти на лінзах, але і може бути підключена до різних захисних окулярів і масок. Кнопка камери, розташована на шарнірі рамки, виконує подвійну функцію, дозволяючи також від’єднати частину з електронікою, що має назку Glass Pod, від рами. Потім її можна підключити до захисних окулярів або маски. Інші поліпшення включають потужний процесор, 8-мегапіксельну камеру і до 8 годин автономної роботи.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас