Пасажири Uber здійснили понад 5 млрд поїздок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пасажири Uber здійснили понад 5 млрд поїздок

Фондовий ринок
276
Останнім часом сервіс замовлення таксі Uber виявився залучений в гучні скандали, через які компанію змушені були покинути кілька топ-менеджерів і генеральний директор Тревіс Каланік (Travis Kalanick). Але, незважаючи на всі перипетії, служба користується популярністю у клієнтів, які здійснили з її допомогою вже понад 5 млрд поїздок.
На сьогоднішній день Uber працює в 76 країнах, розташованих на 6 континентах, охоплюючи своєю присутністю понад 450 міст.
Психологічну позначку в 5 млрд було подолано ще 20 травня, але відомо про цю подію стало тільки зараз. Перетнути заповітний рубіж Uber допомогли 156 замовлень, зроблених одночасно в різних містах планети, включаючи Мумбаї, Москву і Медельїн. Всі водії, які обслуговували їх, отримають від компанії премії в розмірі $500.
Щоб набрати перший мільярд поїздок, Uber знадобилося шість років, тоді як другий мільярд був розміняний всього через півроку після першого. Сталося це 18 червня 2016 року, а ще менше ніж через 12 місяців сервіс підвищив цей показник в 2,5 рази. Проте, навіть такі досягнення не допомогли Uber зберегти колишню частку на ринку послуг таксі в США: станом на кінець травня вона впала до 77%, хоча ще на початку року становила 84%.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас