В ЄС підтвердили остаточну дату введення безвіза з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ЄС підтвердили остаточну дату введення безвіза з Україною

Казна та Політика
2964
Голова делегації Європарламенту в парламентському комітеті асоціації ЄС-Україна Даріуш Росаті запевнив, що в Європарламенті підтверджують 11 червня як дату введення безвізового режиму для подорожей українських громадян у країни ЄС.
«Вже з 11 червня європейські кордони відкриються для України», — повідомив Росаті зазначивши, що українці заслужили безвізовий режим з ЄС.
Разом з тим, Євросоюз думає над розширенням торговельних квот для України, — Єврокомісія підготувала пропозиції щодо збільшення обсягів українського експорту.
«Підготовлені Європейською Комісією пропозиції щодо збільшення обсягів тарифних квот для української аграрної продукції є зваженими і компромісними. Тому ми очікуємо від Європейського парламенту підтримки цих пропозицій як прояв політичної солідарності, економічної підтримки і спільних зусиль у побудові європейського економічного простору», — заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофимцева за результатами круглого столу «Підтримка східного партнерства в торгівлі — Україна» у Брюсселі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас