Samsung займеться продажем уживаних смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung займеться продажем уживаних смартфонів

Фондовий ринок
1857
Samsung Electronics 2017 року має намір розпочати продаж смартфонів premium-класу, що побували у вжитку, повідомляє Reuters з посиланням на джерело, пише РБК. За словами співрозмовника агентства, компанія в рамках програми щорічного обміну старих моделей на нові планує викуповувати смартфони у клієнтів з таких країн, як США і Південна Корея, відновлювати їх і продавати за зниженою ціною на ринках, що розвиваються.
Джерело Reuters не повідомило, в які саме країни будуть поставлятися відновлені смартфони і наскільки буде знижена їх ціна. Офіційний представник Samsung заявила, що компанія не коментує чутки.
Невідомим залишається і те, наскільки сильно будуть оновлюватися старі апарати, але зазвичай процедура відновлення смартфона включає в себе заміну корпусу і акумулятора, відзначає Reuters.
На російському ринку найдорожчим із смартфонів Samsung є зараз Samsung Galaxy Note 7. Ціна одного апарату коливається в межах 65-70 тис. руб.
Навесні 2016 року Samsung запустила в Росії програму trade-in, в рамках якої надала покупцям нових смартфонів Samsung до 20 тис. руб. знижки в обмін на старі моделі власного виробництва та апарати iPhone.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас