Україна і ФАО уклали угоду про співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і ФАО уклали угоду про співпрацю

Аграрний ринок
314
Україна і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) підписали угоду про співпрацю на чотири роки.
Про це повідомляє прес-служба регіонального відділення ФАО.
За умовами угоди, ФАО співпрацюватиме з Україною з метою допомогти нам поліпшити бізнес-клімат, розвивати сільськогосподарські і продовольчі виробничі ланцюги, сприяти кращому доступу до ринків і продовольчої безпеки, провести земельну реформу, оптимізувати управління природними ресурсами і впоратися зі змінами клімату.
“Рамкова програма ФАО для України 2016-2019”, яка охоплює період з 2016 до 2019 року, була підготовлена ​​на основі консультацій з Міністерством аграрної політики та продовольства, представниками різних міністерств, професійних бізнес-асоціацій, науки і громадськості”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначено, угода доповнює і сприяє реалізації “Стратегії розвитку сільського господарства і сільських районів на 2015-2020 роки”.
“Очікується, що ФАО зробить свій внесок як технічними рекомендаціями, так і тими, які стосуються політики, акцентуючи увагу на зміні клімату, управлінні земельними та лісовими ресурсами”, – повідомляє прес-служба.
Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) – міжнародна організація під патронатом ООН.
Діяльність ФАО спрямовано на зменшення гостроти проблеми бідності й голоду в світі шляхом сприяння розвитку сільського господарства, поліпшення харчування та розв’язання проблеми продовольчої безпеки – доступності всім і завжди харчування, необхідного для активного і здорового способу життя.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас