Аеропорт "Київ" стане базовим для Atlasjet Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Київ" стане базовим для Atlasjet Україна

Фондовий ринок
1815
Авіакомпанія Atlasjet Україна вибрала аеропорт “Київ” для співпраці.
Про це заявив генеральний директор “Atlasjet Україна” Сергій Підгородецький.
“Ми вирішили будувати відносини з аеропортом “Київ”, який знаходиться в Жулянах. І на це є свої причини – хоча б у тому, що за останній рік аеропорт втратив двох базових перевізників”, – сказав він, відповідаючи на запитання про те, який столичний аеропорт стане базовим для компанії?
Підгородецький уточнив, що нерозумно було б не зайняти цю нішу.
“Погодьтеся, було б нерозумно не зайняти цю нішу. Крім того, ми не хочемо змішувати наші пасажиропотоки з пасажиропотоками монопольного українського авіаперевізника МАУ в Борисполі. Більше того, ми йдемо на зближення з аеропортом “Київ” навіть незважаючи на те, що за технічними параметрами він для нас в перспективі не ідеальний “, – зазначив гендиректор.
За його словами, неідеальність аеропорту полягає в тому, що певна частина флоту, яку компанія може залучати з Туреччини, складається з літаків Airbus 321.
“А ці лайнери, на жаль, не можуть експлуатуватися в Жулянах – проблема в довжині смуги аеропорту і злітній вазі цих літаків. Жертвувати завантаженням? Недоцільно. Тому ми продовжимо експлуатацію Airbus 320 з використанням всіх можливостей комерційного завантаження цих літаків”, – підсумував він.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас