У Києві запустили експрес-автобуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві запустили експрес-автобуси

Особисті фінанси
1502
У Києві почали роботу два експрес-автобуса – вони курсують за маршрутами №№ 46 і 51. Їх відмінність від автобусів звичайного режиму полягає в тому, що експреси зупиняються не на всіх зупинках, а лише на основних. Але якщо пасажиру необхідно вийти на інших зупинках, автобуси зупинятимуться на маршрутній трасі на вимогу, передає прес-служба КП “Київпастранс”.
Якщо цей пілотний проект зарекомендує себе з найкращого боку, в столиці впровадять ще близько двадцяти таких маршрутів.
Повідомляється, що на експрес-маршрутах працюють автобуси великої місткості, які раніше їздили в звичайному режимі. Також збільшилася кількість рухомого складу: на № 46 – стало більше на два автобуси – 12 штук, на № 51 – на чотири одиниці – 18 штук.
У таких автобусах діє пільговий проїзд, а також місячні проїзні. Єдина відмінність від звичайних автобусів – проїзд становить чотири гривні.
Експрес-маршрут №46. Основні зупинки в напрямку станції метро “Лівобережна”: “Вулиця Івана Микитенка”, “Вулиця Генерала Карбишева”, “Бульвар Перова”, “Вулиця Петра Запорожця”, “Станція метро” Лівобережна”.
У напрямку вулиці Микитенка: “Станція метро“Лівобережна”, “Вулиця Петра Запорожця”, Авторинок”, “Вулиця Генерала Карбишева”, “Вулиця Івана Микитенка”.
Експрес-маршрут №51. У напрямку станції метро “Либідська”: “Станція метро” Червоний хутір”,“Шлакоблок”,“Рембаза”,“Провулок Волго-Донський”,“Дарницький ринок”,“Дарницький універмаг”,“Бульвар Олексія Давидова”, Станція метро “Дружби народів”, “Станція метро“Либідська”.
У напрямку станції метро “Червоний хутір”: “Станція метро“Либідська”,“Станція метро “Дружби народів”, “Бульвар Олексія Давидова”, “Ленінградська площа”, “Дарницький ринок”, “Провулок Волго-Донський”, “Рембаза” , “Шлакоблок”, “Станція метро “Червоний хутір”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас