Столична влада обіцяє відремонтувати міжбудинкові під'їзди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада обіцяє відремонтувати міжбудинкові під'їзди

Казна та Політика
331
У Києві планується цього року відремонтувати 469 міжбудинкових і міжквартальних під’їздів.
Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Ніконов, передає прес-служба відомства.
«На вимогу киян, які зверталися зі скаргами до Контакт-центру 15-51, до листопада поточного року повинні бути відремонтовані 469 міжбудинкових і міжквартальних проїздів. На відновлення асфальтового покриття місто вже бачили більше 200 млн грн », – повідомив чиновник.
Крім цього, планується капітально відремонтувати покриття проїжджої частини і тротуарів проспекту Перемоги біля станції метро «Святошин». Пізніше, ремонт на проспекті буде продовжений в напрямку станції метрополітену «Берестейська».
«Реконструкція двох послідовно розташованих шляхопроводів з посиленням основних конструкцій поліпшить безпеку руху, збільшить пропускну спроможність. Ми подбаємо про наявність на проспекті Перемоги пандусів і належних знижень на шляху для людей з обмеженими можливостями. А для прихильників здорового способу життя зробимо нові велосипедні доріжки», – заявив заступник мера.
Відзначимо, в Запоріжжі на цей рік заплановано провести ремонт дорожнього покриття на кількох вулицях міста. Крім цього, буде проведена реконструкція тротуарів.
За матеріалами:
Україна Комунальна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас