Українців чекає продовження податкової реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українців чекає продовження податкової реформи

Казна та Політика
3734
Кабінет міністрів України продовжить податкову реформу і зміну підходів до адміністрування податків. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.
“У рамках розвитку економіки першим є продовження податкової реформи і зміни до підходів адміністрування податків. Сподіваюся, що нове керівництво Державної фіскальної служби проведе окрему зустріч з роботодавцями з цього питання”, – підкреслив глава уряду.
Як повідомлялося, Міністерство фінансів України пропонує провести щорічний перегляд ставок деяких податків і зборів, визначених в абсолютних значеннях, з урахуванням індексу споживчих цін та індексу цін виробників промислової продукції.
Нагадаємо, в Україні планується втілити 62 реформи. З них пріоритетними визначено 8 реформ і 2 програми. Визначено 25 ключових показників успішності розвитку країни.
Першочерговими визначено реформа системи національної безпеки і оборони, оновлення влади і антикорупційна реформа, судова та реформа правоохоронної системи, децентралізація і реформа державного управління, дерегулювання і розвиток підприємництва, реформа системи охорони здоров’я і податкова реформа.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас