Україна очікує збільшення аграрного товарообороту з Нідерландами до 1 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна очікує збільшення аграрного товарообороту з Нідерландами до 1 млрд дол.

Казна та Політика
937
Україна очікує збільшення аграрного товарообороту з Нідерландами з 949,1 млн дол. (за підсумками 2014 р.) до 1 млрд дол. Про це на зустрічі з міністром зовнішньої торгівлі та розвитку співробітництва Нідерландів Ліліаном Плуменом заявив міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко, передає його прес-служба.
“Інвестиції в український аграрний сектор – перспективні вкладення. Україна може забезпечити продовольством 600 млн осіб, займає перше місце в світі по експорту соняшникової олії, третє – по насінню ріпаку, четверте – по кукурудзі, п’яте – по ячменю, сьоме – по пшениці, восьме – по сої, дев’яте – по м’ясу птиці”, – зазначив Павленко.
Міністр подякував уряду Нідерландів за послідовну підтримку України на рівні міжнародного співробітництва та в рамках гуманітарних та економічних проектів.
Павленко запросив нідерландських аграріїв та інвесторів відвідати Міжнародну агропромислову виставку “АГРО-2015”, щоб ознайомитися з інвестиційними перспективами України.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що товарооборот України з Європейським союзом по деяких категоріях сільськогосподарської продукції збільшено більш ніж у 200 разів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас