Мінінфраструктури розкриє дані про закупівлю підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури розкриє дані про закупівлю підприємств

Казна та Політика
362
Міністерство інфраструктури України в публічному доступі на своєму сайті розмістить інформацію про закупівлю на підпорядкованих йому установах і підприємствах. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян.
“З метою полегшення бізнесу та громадськості доступу до інформації щодо державних закупівель в системі Мінінфраструктури, дали доручення підлеглим нам підприємствам, установам і організаціям, на регулярній основі надавати міністерству всю інформацію про закупівлі з подальшим її централізованим розміщенням на офіційній веб-сторінці міністерства. Слідкуйте і перевіряйте на нашому сайті з 14 лютого “, – написав він у Facebook.
Згідно з текстом доручення, яке оприлюднив Омелян, керівникам “Укрзалізниці”, адміністрації Держспецтрансслужби, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерства, а також АТ, управління корпоративними правами яких здійснює міністерство, необхідно надати до 12 лютого річний план закупівель на 2015 рік, а в подальшому подавати таку інформацію протягом п’яти днів з дня затвердження такого плану або змін до нього.
Раніше повідомлялося, що Мінінфраструктури впродовж лютого в публічному доступі розмістить інформацію про фінансовий стан, потужності і кадровий потенціал всіх установ, організацій і підприємств системи міністерства.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас