Китайський мільйонер подарував усім колишнім землякам житло класу люкс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський мільйонер подарував усім колишнім землякам житло класу люкс

Нерухомість
1271
Китайський мільйонер ініціював знесення будинків в селі свого дитинства і побудував для колишніх земляків розкішні квартири і вілли, надавши їх місцевим жителям безкоштовно. Про це повідомляє The Telegraph. Таким чином Сюн Шуйхуа (Xiong Shuihua) подякував мешканцям населеного пункту за доброту до нього в минулому.
Бізнесмен змінив населений пункт Ксін в Південному Китаї. Шуйхуа переселив в нові квартири в малоповерхових будинках класу люкс 72 сім’ї. Крім того, ще для 18 сімей, яким йому хотілося подякувати особливо, мільйонер побудував вілли. У селі з’явилися нові зелені насадження, статуї, дитячий майданчик і арт-центр.
Сюн пояснив, що заробив більше грошей, ніж в змозі витратити, і при цьому не має наміру забувати своє коріння. «Я завжди плачу борги і хотів повернути їх тим людям, які допомагали мені і моїй родині, коли я був молодшим», – підкреслив китаєць. Скільки коштів у нього пішло на проект, не повідомляється,
Підприємець також пообіцяв регулярно відвідувати оновлене село, щоб переконатися, що люди з найнижчим доходом, а також літні були забезпеченими.
Місцеві жителі поставилися до філантропічного пориву Шуйхуа схвально. «Я пам’ятаю його батьків, вони були хороші люди. Добре, що їхній син успадкував цю доброту», – зазначив один із старожилів села.
54-річний Сюн Шуйхуа нажив статки, реалізуючи проекти у сфері сталеливарної промисловості.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас