В Україні створили першу інвестиційну онлайн-карту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створили першу інвестиційну онлайн-карту

Казна та Політика
2140
Держінвестпроект України презентував першу інвестиційну онлайн-карту України. Як зазначив перший заступник голови агентства Кирило Бондар, робота над цим проектом тривала близько двох років, проект був реалізований спільно з Проектом міжнародної технічної допомоги “Місцевий економічний розвиток міст України” (МЕСМ). Про це УНН повідомили в прес-службі Держінвестпроекту.
“Сьогодні ми представляємо серйозний інвестиційний продукт – першу онлайн-карту всієї України – подібних у нашій державі немає і не було”, – сказав К.Бондар.
Він додав, що при роботі з інтерактивною картою інвестор матиме доступ до всіх об’єктів інвестування в Україні: йдеться про земельні ділянки, об’єкти промислової нерухомості, інформацію про логістику. Також на ній зазначено перелік компаній, які зацікавлені працювати з іноземними інвесторами, прагнуть вийти зі своєю продукцією на зовнішні ринки.
К.Бондар зазначив, що створення інвестиційної онлайн-карти фінансувалося Проектом міжнародної технічної допомоги МЕСМ, на нього не було витрачено жодної бюджетної копійки.
За словами директора МЕСМ Олександра Кучеренка, в ході спільного формування інвестиційної карти завданням МЕСМ було надати їй таку форму, щоб вона забезпечувала належний зворотний зв’язок.
“Під час цієї роботи ми орієнтувалися на міжнародний досвід, зокрема, застосовували практику наших канадських колег”, – сказав він.
О.Кучеренко додав, що спільна діяльність МЕСМ і Держінвестпроекту триває вже не перший рік.
“Ми з Агентством в процесі нашої співпраці поставили за мету розробити два інвестиційні продукти: інтерактивну карту і концепцію віртуальних інвестиційних місій для налагодження контактів між українськими та закордонними партнерами. Цей інструмент може працювати як на державному, так і на регіональному та місцевому рівнях”, – зазначив директор проекту МЕСМ.
Посол Канади в Україні Роман Ващук висловив сподівання, що ця карта зможе стати візитною карткою України у світі інвестицій 21 століття.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас