Скандал дня: Кабмін ухвалив рішення про відсторонення Мусія від посади голови МОЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандал дня: Кабмін ухвалив рішення про відсторонення Мусія від посади голови МОЗ

Казна та Політика
2019
Кабінет міністрів України усунув від займаної посади міністра охорони здоров’я Олега Мусія, а також зняв з посади першого заступника міністра Руслана Салютіна. Відповідне рішення було прийнято на засідання уряду.
“Я давав персонально десятки доручень на засіданнях Уряду, на наших нарадах. Як бачу, не почули … Міністерству спільно з Мінфіном відповідно до закону даю 21 день на завершення процедур закупівель. Я з цим миритися не буду…”, – заявив про цю ситуацію прем’єр Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну.
“Кабінет міністрів відсторонив міністра охорони здоров’я Олега Мусія, а також звільнив першого заступника міністра Руслана Салютіна”, – повідомила прес-секретар глави уряду Ольга Лаппо.
Вона також зазначила, що в.о. міністра охорони здоров’я призначено Василя Лазорішенця. Лапо також повідомила, що Кабмін звернувся до Генпрокуратури щодо розслідування бездіяльності МОЗ у питанні державних закупівель.
Нагадаємо, представники громадських організацій вимагають відставки Міністра О.Мусія. Громадські активісти заявляють, що О.Мусій є некомпетентною особою і провалив найважливіші програми із закупівлі ліків для хворих на діабет, ВІЛ-інфікованих, онкохворих та ін. Крім того, громадські активісти заявляють про повне ігнорування проблем надання медичного забезпечення учасниками АТО.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас