У 2014 році Київ відвідають близько 1,6 млн туристів - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2014 році Київ відвідають близько 1,6 млн туристів - КМДА

Особисті фінанси
202
Очікується, що цього року кількість іноземних туристів, що відвідали столицю, складе близько 900 тис., а туристів з України – близько 700 тис. Торік Київ відвідали 1,4 млн і 820 тис. туристів відповідно. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, передають ЗМІ з посиланням на КМДА.
Коментуючи розвиток туризму в столиці, заступник голови КМДА також зазначила, що особлива увага приділятиметься розвитку туризму.
“Важливо створити нові цікаві туристичні маршрути та програми, щоб жителі всієї України приїжджали до Києва, відвідували як древні, так і нові визначні пам’ятки, які зараз проходять процес музеєфікації. Йдеться про Музей Майдану, Меморіал Небесної сотні, які з’являться у столиці вже в найближчим часом”, – додала вона.
Як повідомлялося, столиця України піднялася на 61-у сходинку зі 132 найбільш відвідуваних міст світу і на двадцятій серед європейських міст у Глобальному індексі міст.
Нагадаємо, цього року управління туризму КМДА спільно з представниками приватного туристичного сектору провело акцію “Подорожуй в Київ за півціни”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас