Москва поступається тільки Нью-Йорку за кількістю мільярдерів - Financial Times — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва поступається тільки Нью-Йорку за кількістю мільярдерів - Financial Times

Особисті фінанси
805
Москва займає друге місце в світі за кількістю мільярдерів. У столиці Росії налічується 85 осіб, статки яких обчислюються сумами з дев’ятьма нулями. За їх кількістю переважує тільки Нью-Йорк – 103 мільярдери. Слідом йде Гонконг (82), Лондон (72) і Пекін (37). Про це свідчить дослідження, яке проводилося компанією Wealth-X і банком UBS в період з липня минулого року по липень цього року. Подробиці наводить Financial Times.
Згідно з отриманими даними, найшвидше багатіють бізнесмени, що живуть в Азії, ніж в інших частинах світу. Статки азіатських мільярдерів за 12 місяців збільшилися майже на 4%. При цьому капітал всіх представлених в дослідженні багатіїв зріс на 12%. Їх загальний капітал, за оцінками експертів, перевищує загальну сукупну ринкову вартість компаній, акції яких представлені в Dow Jones Industrial Average. Аналітики стверджують, що мільярдери зараз контролюють майже 4% всього світового багатства.
Також у дослідженні зазначається, що за минулий рік в світі з’явилося ще 155 нових мільярдерів. Особливо велика їх концентрація в Європі – там проживають 755 мільярдерів.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас