Через приїжджих з України попит на оренду дешевого московського житла зріс на 40% - запевняють у РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через приїжджих з України попит на оренду дешевого московського житла зріс на 40% - запевняють у РФ

Нерухомість
381
У серпні попит на квартири економ-класу в Москві збільшився на 40 відсотків, 7-10 відсотків з них додали громадяни України. Про йдеться в релізі компанії «ИНКОМ-Недвижимость», який є в розпорядженні «Ленты.ру». При цьому, за даними компанії, частка іноземних орендарів, без урахування громадян з колишніх союзних республік, на ринку оренди залишається стабільною і становить приблизно 5-7 відсотків.
«Ми не говоримо про біженців, яким надають місця проживання. Йдеться про тих громадян, які вирішили переїхати в Москву, щоб перечекати якийсь час. Вони отримують дозвіл на роботу, працевлаштовуються, знімають житло, найчастіше в складчину. Такі наймачі додали 7-10 відсотків попиту на житло економ-класу», – коментує директор департаменту оренди квартир «ИНКОМ-Недвижимость» Галина Кисельова.
Як відзначають фахівці компанії, найбільшим попитом зараз, як і завжди, користуються недорогі одно- і двокімнатні квартири. Влітку ними цікавляться в десять разів більше, ніж в інші періоди. В середньому за три літніх місяці вартість оренди одно- і двокімнатних квартир економкласу виросла на 4 відсотки. На трикімнатні квартири ціна зросла незначно – 2 відсотки за літо. В інших сегментах вартість практично не змінилася.
Як наголошується в релізі, середня вартість оренди в серпні склала в економ: однокімнатних квартир – 30 900 рублів, двокімнатних – 41,6 тисяч рублів, трикімнатних – 55,9 тисяч рублів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас