Кияни пересідають в «японські» вагони метро (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни пересідають в «японські» вагони метро (ФОТО)

Казна та Політика
2793
До кінця жовтня в столичному метрополітені будуть модернізовані 95 вагонів (19 електропоїздів) в рамках підписаної угоди між владою Києва та ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»
Партнером у реалізації проекту виступає уряд Японії, повідомили в прес-службі КМДА.
«Презентація реконструйованих вагонів запланована на вересень 2014 року. На Святошинсько-Броварській лінії метрополітену вже вийшли 14 поїздів, до кінця жовтня метрополітен отримає ще 5», – йдеться у повідомленні.
  В вагонах змінено обладнання на сучасне японське, поліпшена комфортність як вагонів, так і кабіни водія, встановлено нове економічне світлодіодне освітлення салону. Крім того, нове планування салону збільшить пасажиромісткість більш ніж на 20%.
«Застосоване сучасне обладнання дозволяє зменшити обсяги ремонтних робіт, технічного обслуговування, що дозволить істотно заощадити на подальшому обслуговуванні. Один з найважливіших ефектів від проведеної модернізації – зменшення енергоспоживання модернізованим рухомим складом на 43%», – цитує прес-служба радника міського голови Олександра Кава.
Також Кава додав, що модернізація рухомого складу метрополітену дозволить продовжити термін його експлуатації на 20 років.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас