Важлива інформація: СА з ЄС не обмежує утримання птиці у власних господарствах - Держветфітослужба — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Важлива інформація: СА з ЄС не обмежує утримання птиці у власних господарствах - Держветфітослужба

Аграрний ринок
972
Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України офіційно повідомила, що ратифікація Угоди з Європейським Союзом не передбачає введення обмежень на утримання птиці у власних селянських господарствах, передає прес-служба відомства.
“Останнім часом збільшилася кількість звернень до Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України з питанням: чи можна буде утримувати птицю у власних селянських господарствах після ратифікації Угоди з Європейським Союзом?
Державна ветеринарна та фітосанітарна служба України офіційно повідомляє, що ратифікація Угоди з Європейським Союзом не передбачає введення обмежень на утримання птиці у власних селянських господарствах”, – йдеться в повідомленні відомства.
Разом з тим в Держветфітослужбі нагадали, що в грудні 2012 року Україна отримала дозвіл на експорт до ЄС продукції птахівництва; вона включена до переліку країн, які мають право імпортувати продукцію птахівництва в ЄС.
“З 2013 року декілька українських виробників м’яса птиці поставляють свою продукцію на ринок ЄС”, – зазначили в прес-службі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас