Ринок нерухомості в Україні пожвавиться після відновлення Донбасу – експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок нерухомості в Україні пожвавиться після відновлення Донбасу – експерт

Нерухомість
1446
Затяжна криза на ринку нерухомості в Україні закінчиться тільки після завершення бойових дій на Донбасі та відновленні регіону. Про це повідомив віце-президент Ліги експертів України Андрій Гусельников.
“Ринок нерухомості — складова частина економіки, і коли вона „хворіє“, те ж відбувається і зі сферою житла. Зараз у людей немає можливості купувати квадратні метри”, — зазначив експерт.
За словами фахівця, за статистикою у ВВП України — негативна динаміка, і з кожним роком країна виробляє все менше і менше.
“Економіка не працює, а тим більше, зараз війна на Сході країни. Там зруйновані основні галузі, за рахунок яких наповнювалися міські бюджети, і коли їх відновлять — невідомо. А щоб підняти економіку, потрібно відновити прибуткові сегменти ринку з ефективним виробництвом. Приміром, будівельну галузь”, — сказав А.Гусельников.
Нагадаємо, “Київміськбуд” відкрив під заселення ще два житлових будинки у Шевченківському районі м.Києва попри те, що Холдинг вже третій місяць поспіль протистоїть спробі рейдерського захоплення.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас