Некваліфіковані працівники у Криму зруйнували Північно-Кримський канал - і намагаються отримати воду, прориваючи арики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Некваліфіковані працівники у Криму зруйнували Північно-Кримський канал - і намагаються отримати воду, прориваючи арики

Світ
3188
Некваліфіковані працівники зруйнували в Криму споруди Північно-Кримського каналу і намагаються тепер отримати воду, прориваючи поза цими спорудами арики, заявив голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Одарченко.
“Плани (самопроголошеної кримської влади) щодо того, що вони, захопивши споруди Північно-Кримського каналу, зможуть подавати воду сільгоспвиробникам і до водосховищ, не виправдалися. Вони наповнили ці служби некваліфікованими людьми, які, у нас є інформація, вже зруйнували на території Криму самі споруди Північно-Кримського каналу, і намагаються відібрати воду поза спорудами, просто прориваючи якісь арики”, – зазначив Одарченко.
За його словами, те, що Крим на сьогодні не може отримати дніпровську воду, викликано безвідповідальною позицією тих людей, які називають себе владою в Криму. Що стосується сільгоспвиробників Херсонщини, то вони отримують зараз для своїх потреб дніпровську воду з Північно-Кримського каналу на всіх територіях області, що обслуговуються цим каналом.
Раніше повідомлялося, що на території Криму збільшений несанкціонований забір води з Північно-Кримського каналу. Якщо минулого тижня він становив 13,8 куб.м/с, то станом на 12 травня – 18,7 куб.м/с.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас