На в'їздах до Києва встановили народні блокпости з військовою технікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На в'їздах до Києва встановили народні блокпости з військовою технікою

Особисті фінанси
2538
На в’їздах до Києва, як і під час боїв на Майдані, почали з’являтися блокпости і на цей раз навіть з військовою технікою. Збройні активісти спільно з міліцією стежать за всіма, хто прямує до столиці.
Саме на перше і 9 травня анонсують можливі провокації – про це вже неодноразово заявляли і керівництво країни, і правоохоронці, і різні активісти. Ці ж хлопці вирішили не чекати, поки хтось допоможе, а самі подбали про захист, йдеться в сюжеті ТСН.
На Харківському шосе, перед Борисполем, в напрямку столиці барикади побудували за кілька днів. Допомагали, хто чим міг. Шини зносили місцеві, бетонні блоки завезли підприємці, з технікою, нехай і не зовсім новою, і, все ж, військовою – депутати.
На блокпості немає нікого з представників будь-яких об’єднань на кшталт “Правого сектора” або самооборони. Чергують добровольці, а нещодавно ще й мисливці приєдналися. Тим більше, мають легальну зброю і вміють з нею поводитися.
Тут не приховують, що будуть стояти не тільки до травневих свят, а поки ситуація в країні не нормалізується. В обласній міліції свідомості громадян радіють і готові співпрацювати.
Так звані народні блокпости вже стоять не тільки під Борисполем. Барикади побудували біля Коцюбинського і Вишневого. І будуватимуть або ж будуть посилювати охорону ще на всіх під’їздах до Києва.
Раніше повідомлялося, що на в’їздах в місто Миколаїв встановлено шість блокпостів, і вони продовжують зміцнюватися.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас